Mesapiu

Deskundige kwaliteit voor keuken en tafel.

  • Natuurlijke grondstoffen zonder chemische componenten
  • Duurzame kwaliteit
  • Artisanale uitstraling

Wat jij moét weten over jouw (toekomstige) aankoop van Mesapiu bij De Planeet Interieur!

! Mesapiu richt zich op horecazaken. Dat wil zeggen dat ALLE artikelen ontworpen en geproduceerd worden voor dagelijks en intensief gebruik.

PRAKTISCH

Alle stukken uit het gamma zijn oven (220°C), microgolf en vaatwasbestendig. 

De glazuurlaag op het aardewerk is uitzonderlijk hard en duurzaam omdat het op heel hoge temperatuur wordt gebakken (1150°C). Door de lage porositeit gecombineerd met zeer goede mechanische eigenschappen, is het serviesgoed van Mesapiu geschikt voor intensief gebruik.

UITSTRALING

Elk stuk is organisch vormgegeven en heeft de uitstraling van artisanaal vervaardigd aardewerk. Mat glazuur in zachte natuurkleuren werd uitgekozen om de vloeiende lijnen hun authentiek karakter te geven. Het glazuur reageert mooi op de hitte van de oven, en tekent op elk oppervlak een niet te voorspellen patroon van delicate kleurschakeringen. Dit maakt elk stuk uit de collectie uniek.

BEKIJK HIER ALLE 'MESAPIU' PRODUCTEN

Over Mesapiu

Mesapiu is het huismerk van Muller in Hoogstraten. 

Muller is invoerder en verdeler van keuken-, tafel- en huishoudartikelen met een oog voor trends én een lange traditie. Handelaars en horecagroothandels uit de hele Benelux vertrouwen op de kwaliteit van de producten en service.

Muller bouwt voort op meer dan vijftig jaar ervaring en staat voor kwaliteit en een ruim assortiment. In dat assortiment is één Belgisch merk terug te vinden, Mesapiu, waar De Planeet Interieur meteen op viel.