Wat & Wie?

Wie ben ik?

Hey! Ik ben Laura, het gezicht achter De Planeet Interieur. Ik ben 26 jaar, geboren en nog steeds wonend in Westmalle (België). Een dorp met sympathieke koeien, schoon weien, verwilderde bossen en toffe mensen!

Na mijn opleiding Interieurarchitectuur aan de UA had ik meteen de ambitie om een eigen zaak te starten. Nu, enkele jaren later én ondertussen ervaring in de verkoop/interieursector, is de moment daar.

2020 is voor iedereen een bewogen jaar geweest, ook voor mij. Hierdoor heb ik na lange tijd wijselijk een grote knoop doorgehakt; aan het begin van 2021 ben ik overgeschakeld naar een halftijds contract om mijn droom na te jagen!

Met open armen verwelkom ik een nieuwe uitdaging, het opstarten van een online interieurwinkel. De Planeet Interieur. 

Wil je meer weten? Volg mij persoonlijk op Instagram en laat me weten dat je op de website geweest bent, zo kunnen we kennismaken!

Vanwaar 'De Planeet Interieur'?

In november 2020 was ik op zoek naar een naam voor mijn nieuwe zaak, ontzettend moeilijk, maar ik wou er ook niet op blijven denken... Dus heb ik de knoop doorgehakt bij DE PLANEET INTERIEUR! 

1. DE PLANEET

  • lokale producten (lees over onze visie in 2022)
  • natuurlijke materialen (& vegan!)
  • duurzaam leven inspireren

2. INTERIEUR

  • tijdloos 
  • kwalitatief

Momenteel ligt de focus op de eetruimte, waar je geniet van een heerlijke maaltijd en een fijn groot of klein gesprek.

Waarden en doelen

Vanuit de belangstelling voor interieur en liefde voor de natuur, werd De Planeet Interieur opgericht, met twee doelen voor ogen.

ALS EERSTE willen we de mooiste Belgische producten aanbieden, van de beste kwaliteit. Daarnaast willen we een specifieke stijl aanbieden. Uit ervaring is het steeds moeilijker om eenvoudige, tijdloze objecten te vinden. Wij zijn niet op zoek naar iets dat helemaal "in" is op dit moment, maar naar objecten die altijd mooi blijven, ongeacht het seizoen en doorheen de jaren.

ALS TWEEDE willen we duurzaamheid als de norm beschouwen. Vandaag de dag vinden we het normaal dat we plastic placemats gebruiken, of dierenhuiden onder onze salontafel leggen. Maar wanneer té veel mensen dit willen, wordt dit een probleem. Daarom bieden wij milieuvriendelijke artikelen aan. Je kan bij de artikelbeschrijving steeds lezen welke milieuvriendelijke eigenschap van toepassing is.