Pomax

Beauty, Quality, Charm & Nature.

  • Kwaliteitsvolle producten met een warme, gezellige uitstraling
  • Gebruik van natuurlijke materialen
  • Ecologisch verantwoord ondernemen vormt rode draa

Wat jij moét weten over jouw (toekomstige) aankoop van Pomax bij De Planeet Interieur!

! Pomax richt zich op horecazaken. Dat wil zeggen dat ALLE artikelen ontworpen en geproduceerd worden voor dagelijks en intensief gebruik.

GLASWERK

Het kristallijn glas zorgt ervoor dat de glazen na verloop van tijd helder blijven, en niet vaag worden. Ook zijn deze glazen voorzien van een speciale samenstelling die ervoor zorgt dat ze ongeschonden uit de vaatwasser komen. Let op, wees nog steeds voorzichtig, het is en blijft glas.

BESTEK

Roestvrij staal 18/0 - ook bekend als Chroomstaal. Dit betekent dat het is opgebouwd uit 18% chroom en geen aandeel nikkel. Dit zorgt voor een hoge corrosiebestendigheid. Producten gemaakt van 18/0 staal kunnen in de vaatwasser.

BEKIJK HIER ALLE 'POMAX' PRODUCTEN

Pomax bij De Planeet Interieur

Over Pomax

POMAX: GEDREVEN DOOR PASSIE, SUCCESVOL DOOR INNOVATIE

We schrijven 1993, het puin van de Berlijnse muur werd opgeveegd en de wereld is beduidend kleiner geworden. Mensen, culturen en grondstoffen vinden elkaar in een markt die bol staat van perspectief voor iedereen met lef, ondernemingszin en een creatieve geest. Het is in deze boeiende periode dat Xavier De Vil, Antwerpenaar, ingenieur en zoon van dokter De Vil, zijn kans ziet om zijn kriebelende ondernemingsplannen waar te maken. Na ervaring te hebben opgedaan bij grote multinationals zoals Coca Cola, is de tijd rijp voor deze jonge Vlaamse ondernemer om een volgende gedurfde stap te zetten. Een stap met grote gevolgen voor de Belgische en internationale interieurmarkt, zo zal blijken...

Xavier De Vil stamt uit een groot gezin waarin er veel aandacht was voor kunst en geschiedenis. Dit gaf hem de juiste feeling voor mooie vormgeving en creaties. Grondige research over de nieuwe markten in het voormalige Oostblok versterkte zijn aangeboren zakelijk inzicht. Weldoordachte daadkracht bracht hem tot zijn eerste wapenfeit als onafhankelijk ondernemer: Pomax zag het licht. Het werd een licht dat snel zou schijnen over talloze landsgrenzen heen. Het internationaal potentieel was immers de grootste drijfveer van oprichter De Vil.