Wat hebben we voor ogen in 2022?

De Planeet Interieur in het kort...

De Planeet Interieur is een online interieurwinkel (organisatie gevestigd in Westmalle, België) die jou wil helpen bij het creëren van een duurzaam interieur en een aangename levensstijl.

Enerzijds houden we rekening met de planeet door artikelen aan te bieden die diervriendelijk (vegan) en natuurlijk verantwoord zijn. Zoveel mogelijk natuurlijke materialen en zo weinig mogelijk afval. (Lees verder voor een nog veel ambitieuzer plan!)

Ook willen we ervoor zorgen dat jij door die duurzame levensstijl zélf gelukkiger wordt. We zijn ervan overtuigd dat je gevoelens van stress kan verminderen door een stap terug te zetten, en op een essentiëlere manier te leven thuis.

Voor een tijdloos en kwalitatief interieur met aandacht voor de planeet!

'In 2022 willen we enkel nog maar op zoek gaan naar de stráfste lokale producten!'

Bij de opstart van De Planeet Interieur gingen we op zoek naar Belgische bedrijven. Zo kochten we bijvoorbeeld Spaas, Pomax en Mesapiu aan, maar die artikelen worden wel gewoon geproduceerd in het buitenland, zelfs soms buiten Europa.

We konden wel zeggen dat we enkel Belgische merken in het gamma hadden, maar echt duurzaam kunnen we dat natuurlijk niet noemen. Kaarsen en aardewerk kunnen perfect in België gemaakt worden.

Dit jaar gaan we op zoek naar de mooiste artikelen gemaakt in eigen land, en misschien ontwerpen we wel zelf iets uniek!

De serviezen van Pomax blijven echter nog steeds in het gamma als basis, om klanten te kunnen voorzien van grotere aantallen en lagere prijzen. Er zijn ook zaken die moeilijk te vinden zijn in België, zoals glaswerk en bestek, daarvoor zullen we voorlopig geen alternatief kunnen aanbieden.

Step by step, right? ;)